aboutus

Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd.

Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd. Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd. Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd.
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Ansix
Αριθμός Υπαλλήλων: >680
Ετήσιες πωλήσεις: 85000000-96000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Σαν μια από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες μπουκαλιών νερό, η Co. τεχνολογίας Ansix, που περιορίζεται έχει εστιάσει στην κατασκευή του μπουκαλιού drinkware και της υπαίθριας σειράς μπουκαλιών για 20 έτη. Η επιχείρησή μας έχει την πλούσια εμπειρία στις διαταγές ODM&OEM και μια δημιουργική ομάδα σχεδίου, που αποτελείται από 28 εσωτερικούς και ξένους σχεδιαστές. Εκτός αυτού, συνεργαζόμαστε επίσης με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, που έχουν περισσότερα από 10 νέα σχέδια που μπαίνουν σε την αγορά κάθε χρόνο.
Το Ansix και Belesprit έχουν αναπτύξει, έχουν παραγάγει και έχουν εμπορευτεί την εγχώρια κουζίνα και τα υπαίθρια προϊόντα για περισσότερο από 20 έτη. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει το υπαίθριο drinkware (το κενό ανοξείδωτου μόνωσε το μπουκάλι νερό, τους ανατροπείς του s, τα πλαστικά αθλητικά μπουκάλια), υπαίθριες πιό δροσερές τσάντες, σχετικά εξαρτήματα. Τα υλικά διαθέσιμα είναι ανοξείδωτο, πλαστικό συμπεριλαμβανομένων των PP, PE, Tritan, ακρυλικός, PCTG, ΌΠΩΣ, καθώς επίσης και TPE, σιλικόνη, γυαλί, ξύλο. Είναι ασφαλής βαθμός τροφίμων 100%, υποχωρητικός με τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά ασφαλή πρότυπα τροφίμων και τις περασμένες δοκιμές τρίτων όπως το FDA και LFGB. Απαιτήσεις συνεδρίασης TUV/SGS. Το 2018, διευρύναμε το εργοστάσιο σε 22000 τακτοποιούμε και προσθέτουμε 5 περισσότερες hydroforming ανοξείδωτου γραμμές παραγωγής, την αυτόματη γραμμή εκτύπωσης μεταφοράς νερού και τη γραμμή εκτύπωσης μεταφοράς αέρα. 680 προσωπικό στο εργοστάσιο Dongguan. Σε προηγούμενο, έλαβε 10 μέτρα από το νερό φλυτζανιών στο ρόλο. Τώρα Ansix χρειάζεται μόνο 1 βήμα που αυτοματοποιείται από το ρομπότ που μειώνοντας πολύ το χρόνο παραγωγής και μειώνοντας τα κόστη εργασίας. Τώρα έχουμε τους επιθεωρητές 42QC για να βεβαιώσουμε την ποιότητα. Παραδίδουμε τις off-the-shelf και διαταγές cOem σας σε 7 έως 35 ημέρες. Στο εσωτερικό η ομάδα σχεδιαστών μας για να κρατήσει τον κατάλογό μας ενημερωμένο. Αυτήν την περίοδο, η πεπειραμένη ομάδα Ε&Α μας παράγει έναν κατάλογο με περισσότερα από 120 στοιχεία και αναπτύσσει 10 φρέσκα στοιχεία κάθε χρόνο. Με βάση την άριστες ποιότητα και την υπηρεσία μας, η επιχείρησή μας έχει τις μακροπρόθεσμες συνεργασίες με πολλές διάσημες επιχειρήσεις, και τα προϊόντα διαδίδοντας παντού την αποστολή world.Profession.Stable Quality.Innovative Design.Fast. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματά μας. Χαιρετίστε την επίσκεψή σας.

Ιστορία

Κίνα Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Υπηρεσία

Πεπειραμένος κατασκευαστής

εμπειρία 20 ετών στο μπουκάλι drinkware & τα υπαίθρια προϊόντα.

 

100% BPA ελεύθερο

φιαγμένο από προστασία του περιβάλλοντος και εγγενώς ασφαλές υλικό, το 18/8 ανοξείδωτο τροφίμων frade, Tritan, PP… περνά το FDA ή τη δοκιμή LFGB.

 

Εξασφάλιση ποιότητας

πέρασε το λογιστικό έλεγχο εργοστασίων BSCI, Walmart, στόχος, Costco, HEMA.

 

Άριστη ομάδα σχεδίου

κέρδισε το κόκκινο καλύτερο βραβείων σχεδίου σημείων του καλύτερου το 2015 και του γερμανικού βραβείου «ειδική αναφορά» σχεδίου το 2018.

 

Ικανότητα παραγωγής

Έχουμε χρησιμοποιήσει πάνω από 680 εξειδικευμένους εργάτες, που καλύπτουν έναν τομέα περισσότερων από 22.000 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει έγχυση 85 και η φυσώντας μηχανή, γραμμή παραγωγής ανοξείδωτου 3, γραμμή επιστρώματος σκονών ανοξείδωτου 4, 6 συγκεντρώνει τη γραμμή στο εργοστάσιό μας.

 

Ισχυρός ODM & δυνατότητα cOem

1.Our ομάδα σχεδίου που αποτελείται από περισσότερο από 28 εσωτερικά και oversea τους σχεδιαστές, και που συνεργάστηκε επίσης με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, κάθε χρόνο δημιουργήσαμε περισσότερα από 10 νέα δημιουργικά, καινοτόμα σχέδια για την αγορά, και θα κατοχυρώσουμε μερικά σχέδια με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

2. Με βάση την άριστες ποιότητα και την υπηρεσία, το δίκτυο πωλήσεων προϊόντων μας είναι σε όλο τον κόσμο, συνεργάζεται μακροπρόθεσμες καλές σχέσεις με πολλά γνωστά εμπορικά σήματα.

3. Εάν οποιοιδήποτε που απαιτούνται, θα υπογράψουμε NDA με σας κρατήστε το σχέδιο cOem σας μυστικό.

Η ομάδα μας

Σαν μια από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες μπουκαλιών νερό, η Co. τεχνολογίας Ansix, που περιορίζεται έχει εστιάσει στην κατασκευή του μπουκαλιού drinkware και της υπαίθριας σειράς μπουκαλιών για 20 έτη. Η επιχείρησή μας έχει την πλούσια εμπειρία στις διαταγές ODM&OEM και μια δημιουργική ομάδα σχεδίου, που αποτελείται από 28 εσωτερικούς και ξένους σχεδιαστές. Εκτός αυτού, συνεργαζόμαστε επίσης με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, που έχουν περισσότερα από 10 νέα σχέδια που μπαίνουν σε την αγορά που κάθε year.innovative σχεδιάζει για την αγορά, και θα κατοχυρώσει μερικά σχέδια με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Άριστη ομάδα σχεδίου

κέρδισε το κόκκινο καλύτερο βραβείων σχεδίου σημείων του καλύτερου το 2015 και του γερμανικού βραβείου «ειδική αναφορά» σχεδίου το 2018.

 

Ικανότητα παραγωγής

Έχουμε χρησιμοποιήσει πάνω από 680 εξειδικευμένους εργάτες, που καλύπτουν έναν τομέα περισσότερων από 22.000 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει έγχυση 85 και η φυσώντας μηχανή, γραμμή παραγωγής ανοξείδωτου 3, γραμμή επιστρώματος σκονών ανοξείδωτου 4, 6 συγκεντρώνει τη γραμμή στο εργοστάσιό μας.

 

Ισχυρός ODM & δυνατότητα cOem

Με βάση την άριστες ποιότητα και την υπηρεσία, το προϊόν μας είναι δημοφιλές στις αγορές της Ευρώπης, Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία και η Μέση Ανατολή., συνεργάζεται μακροπρόθεσμες καλές σχέσεις με πολλά γνωστά εμπορικά σήματα.

Στοιχεία επικοινωνίας